TESTIMONIALS

EyeGraf Portarits by Ioana Mardare - Catalina Tambris

Cătălina Țambriș

Cu mare drag am ajuns să fac ceea ce mi-am dorit de mult timp. Nu cred că aș fi putut avea cadrul mai perfect și un fotograf mai bun. M-am simțit minunat, nu atât un model, cât un actor pentru că voiam să îmi surprind cât mai multe laturi. Și am reușit acest lucru, însă cu îndrumarea unui fotograf pe măsură. Colaborarea cu fotograful și ambientul creat mi-au permis să mă simt sigură pe mine, frumoasă și fericită, astfel încât să iasă câteva imagini pe măsura așteptărilor. Sper că voi mai avea șansa să realizam o ședință foto împreună pentru că mi-a plăcut în mod deosebit. Am constatat că multă pasiune în munca unei persoane se observă în rezultatele acesteia.
Consider că sunt fotografii de pus în ramă și de arătat nepoților tinerețea mea.

Cu multă dragoste și nerăbdare pentru următoarea ședință foto,
Îți mulțumesc, Ioana.

Andreea Andrei

”Free spirit” – ședință foto în pași de dans pe muzica celor de la The Doors. Pentru câteva ore m-am simțit deosebită, transpusă parcă într-o lume a reflectoarelor. Am râs mult și am fost răsfățată de lumină și căldură. Contează mult să reușești să te simți un om frumos, fizic dar și sufletește, să te lași purtat de val și să creezi artă cu ajutorul camerei foto. Este o experiență frumoasă pe care aș repeta-o iar și iar.
E minunat să te simți minunat!
Mulțumesc Ioana 🙂EyeGraf Portraits by Ioana Mardare - Andreea Andrei


EyeGraf Portraits by Ioana Mardare - Oana Helciug

Oana Helciug

A fost o plăcere deosebită să ma las “chinuită” de tine și ai reușit să faci minuni, ridicându-mi moralul într-o perioadă nu foarte strălucită. Ai reușit să-mi aduci zâmbetul pe buze și să-mi crești încrederea în mine.

Mulțumesc pentru fotografii și totodată pentru cum m-ai făcut să mă văd și să mă simt.

Roxana Abutnăriței

Ioana este omul care a reușit să facă în câteva ore ceva ce mulți nu au reușit în ani. Nu sunt genul de persoană care să aibă o părere de sine prea bună, dar când am văzut imaginile ei, am fost plăcut surprinsă. Erau fotografii în care nu mă recunoașteam. Erau fotografii care îmi arătau partea mea feminină, o parte care nu e prea vizibilă în cazul meu. A reușit să scoată sensibilitatea din mine, a reușit să mă facă să mă simt femeie. Nu aș fi crezut vreodată că pot fi grațioasă. Toate acestea s-au întâmplat în studioul ei foto.

M-am simțit ca o prințesă răsfățată. Toate luminile erau pe mine, iar ea cauta să îmi găsească cele mai bune unghiuri.

Ioana a fost prima și singura care m-a fotografiat nud. Mereu am vrut să încerc, însă am avut rețineri. Ei bine, la ea a fost altfel. Nu mi-a fost greu să îmi dau jos hainele și să stau cât mai natural posibil. Am avut emoții imense dar totodată m-am simțit o femeie frumoasă. Cu ea e ușor. Vrea naturalețe, vrea normalitate, vrea finețe. Și bineînteles, fotografiile au fost superbe, mi-au plăcut la nebunie.

Cred că fiecare femeie merită să aibă momentul ei , iar al meu a fost la ședințele foto cu Ioana.

Mulțumesc! Mi-ai arătat că sunt frumoasă!

 EyeGraf Portraits by Ioana Mardare - Roxana Abutnaritei


EyeGraf_Portraits_by_Ioana_Mardare - Dana Schrenck

Dana Schrenck

My experience with EyeGraf Portraits never stopped actually. It has that thing that every artist dreams on capturing in his art. I look at the portraits and I see a strong woman and an innocent child, all in once. I want to take it and show it over and over again, in different forms, I want to paint it, to describe it, to keep it alive. I don’t know what this ‘thing’ is, maybe it’s exactly who I am. And it feels good. I felt amazing during the session, and it feels a lot fucking better after.


Lidia Pauleț

Minunate! Mă uit de doua ore la ele și nu-mi vine să cred, zici că sunt apostolul Toma. Muream de nerăbdare să le primesc iar acum, acum că le-am primit, nu mă mai satur de ele. Îmi vine greu să aleg una pe care o prefer, că îmi sare alta în ochi. Parcă sunt vii, parcă nu sunt eu dar totuși sunt! Îmi place că fiecare fotografie îmi transmite ceva diferit, ceva ce nu pot explica, fiecare mă duce cu gândul la ceva, îmi creează în minte o mică poveste pe care o voi spune nepoților peste ani și ani…EyeGraf Portraits by Ioana Mardare - Lidia Paulet


EyeGraf Portraits by Ioana Mardare - Narcisa Iancu

Narcisa Iancu

Am venit pentru că de multe ori uităm cine suntem…pentru că încrederea în sine trebuie cultivată…și pentru că nu îmi stă în fire, iar ideea de a poza nu mă face să mă simt confortabil. Dar am vrut să fac asta, să ”push the limits”, să ies din cotidian, să descopăr lucruri noi despre mine.
Și am descoperit că poate să îmi placă de mine…poate să îmi placă atât de mult ce am văzut încât să îmi doresc să o mai fac. Pentru că mi-a plăcut ce am văzut și nu credeam că o să îmi placă.Melania Badea

Cel mai emoționant moment înainte de a-mi ține copilul în brate a fost când am ținut în mână fotografiile. O emoție de neexplicat, m-am simțit frumoasă chiar dacă nu mai reușeam să îmbrac nicio pereche de blugi și chiar dacă tocurile nu mai făceau parte din viața mea. Ședința foto a fost o ocazie să mă simt din nou femeie, o femeie mândră și împlinită.
Feeling #pretty #precious #loading a miracle


EyeGraf Portraits by Ioana Mardare - Melania Badea